Nieuws

Ulahoeve


Stoeterij Ulahoeve


Holland


tel. 050-3049274

+31 6 57 05 53 55


(niet op zondag a.u.b.)

Copyright © All Rights ReservedNieuws van Stoeterij Ulahoeve


D-Oc predicaat

Veulen Preciouslona heeft het D-OC predicaat ontvangen. Zij is een dochter van de knappe Vivaldi PROK merrie. Haar vader is de verrichtingskampioen Just Wimphof. Deze goed presterende hengst Just Wimphof is geselecteerd voor het WK jonge dressuurpaarden in Verden.

De volle zus van Preciouslona heeft als veulen ook het D-Oc predicaat gekregen, met dezelfde enorm hoge D-Oc fokwaarde


Let's Go reserve Juniorenkampioen van Duitsland

Let's Go is een zoon van de door ons gefokte hengst Larscot (m. preferente stermerrie Melona).

Tijdens de lange tweester van het CCI Luhmühlen heeft het paard Let's Go met zijn 18-jarige ruiter Ben Philip Knaak zilver bij de Junioren gewonnen.

Met een foutloze cross en vlekkeloos springparcours moest hij alleen de dochter van Ingrid Klimke met Scrabble voor zich dulden. Let's Go en Knaak zijn al vaker internationaal succesvol geweest in eventing, en hebben ook al op driesterren niveau gereden.

In de FEI Ranking eventing voeren ze de lijst aan voor het stamboek.


Nieuwe video super knap hengstveulen!!!!
Vader verrichtingskampioen Livius (Bordeaux x Vivaldi). Moeder was als 3-jarige de beste merrie van Nederland.

Broer van de moeder loopt Lichte Tour (klaar voor Grand Prix)PRISCIELONA Prestatie predicaat!!!

De door ons gefokte stermerrie Priscielona (v. Investment) uit onze inmiddels 30-jarige merrie Ielona heeft haar prestatie predicaat behaald. Priscielona is de volle zus van kampioens-stermerrie Nielona. 

Priscielona presteerde zelf onder sportnaam Parfait d'amour met Jose Woldring (bekend van The Media Nanny) in het 1.30 springen.

De prestatiemerrie heeft diverse goed presterende nakomelingen. Haar zoon Brooklyn (v. Corland) springt internationaal 1.40. Happy days (v. Eldorado van de zeshoek) springt internationaal 1.30. Isar (v. Zirocco Blue VDL) springt 1.30 en loopt Z-dressuur. Evian (v. Lexicon) loopt eveneens Z-dressuur. En 5-jarige Kellogs (v. Dakar VDL) springt al 1.20. Wat een toppers!!!ACCORD G 3e winstpunt in ZZ-Zwaar

ACCORD G, zoon van de door ons gefokte sport dressuur merrie Hulona, heeft zijn 3e winstpunt in het ZZ-Zwaar bemachtigd.Hooi te koop

Zeer goede kwaliteit hooi te koop in kleine pakjes of in grote balen.

Het hooi is onder uitstekende weersomstandigheden geoogst.

We oogsten het hooi en kuilgras van onze eigen weilanden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit goed in de gaten houden.


De dieren in onze eigen stal en in de opfok genieten hier graag van. Een deel gaat naar onze vaste afnemers die eveneens een hoge kwaliteit wensen, zoals sportstallen of privé stallen.


Ook dit jaar is er onder perfecte weersomstandigheden geoogst. Hiervan is nog een kleine voorraad goede kwaliteit hooipakjes en stofarme hooibalen te koop.

Voor het komende jaar kunt u alvast reserveren voor de nieuwe oogst 2021.5% korting

Korting tip die we graag met jou delen.

Wil jij ook 5 % korting op jouw bestelling bij Agradi?

Gebruik dan deze kortingscode:     PAARDRIJ2020.

En het leuke is...deze kortingscode kun je bij elke bestelling opnieuw gebruiken.

(niet geldig op o.a. diervoeding of cadeau kaarten).

Deze kortingscode delen? Graag!


FEI Freestyle en 1e prijs!

Glorious, zoon van onze top fokmerrie Melona (preferent ster), heeft op zijn debuut in de FEI Freestyle meteen de kop positie behaald. 'Met een geweldige score van 75% en een heel positief commentaar van de jury', aldus zijn super trotse en blije amazone die elke dag weer van deze knapperd geniet. Daarnaast in de FEI Test of Choice, Intermediaire I een resultaat van 72%. En ook in deze rubriek won hij de eerste prijs. (november 2019)


D-Oc predicaat

Veulen Odylona, van Delylona (ster, PROK) heeft een erg hoge D-OC score binnen. We zijn erg blij met haar goede genetische aanleg. Uit de goede rontgenfoto's van deze merrielijn bleek al dat het van generatie op generatie een gezonde lijn betreft, maar nu is dat ook op DNA niveau nog eens extra bevestigd.

Odylona heeft hiermee het D-OC predicaat ontvangen. (oktober 2019)


Glorious nette proeven Intermediare I

Glorious, een zoon van onze preferente stermerrie Melona, heeft weer diverse prijzen in de dressuur gewonnen. In de Intermediare I behaalde hij een nette score van 68 % en een 5e prijs. Op een eerder concours behaalde hij  67% en won de 3e prijs. (2019)


De hooi oogst is binnen!

Ook dit jaar is er onder perfecte weersomstandigheden geoogst.

We oogsten het hooi en kuilgras van onze eigen weilanden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit goed in de gaten houden.

Van deze nieuwe oogst, is er nog een kleine voorraad te koop. (zomer 2019)